ONZE SERVICE

Ons team van specialisten staat klaar voor u en uw producten. Van installatie tot en met onderhoud en nazorg. Vertrouw op de experts. Vertrouw op Culligan.

NEEM CONTACT OP

Waarom Culligan kiezen?

Zoals met elk gespecialiseerd product, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat uw apparatuur correct is geïnstalleerd en onderhouden.

Of u nu een waterdispenser of een wateronthardersysteem wilt installeren; een multifunctionele kraan of een waterfontein; wij hebben de experts om u te ondersteunen.

Onze ervaring omvat alle sectoren en elke behoefte. Van bedrijfsinstallaties tot grote sportstadions – wij hebben de knowhow om ervoor te zorgen dat uw apparatuur correct wordt opgesteld en onderhouden.

U kunt er zeker van zijn dat ons team van gekwalificeerde hydratatiespecialisten ervoor zorgt dat uw systeem optimaal presteert en beter water voor u levert wanneer u het nodig heeft.

Wat doen we

Gespecialiseerde diensten geleverd door experts

De op maat gemaakte servicepakketten van Culligan zijn beschikbaar voor een uitgebreide reeks van producten.

Waterkoeler service & onderhoud

Als u een waterkoeler bij ons huurt, bieden wij een volledige service.

Dit omvat installatie, doorlopend onderhoud en oproepen voor eventuele problemen. Om ervoor te zorgen dat uw machine hygiënisch en veilig is voor gebruik, bieden we een regelmatige ontsmettingsservice.

Overweegt u te kiezen voor een waterkoeler aangesloten op de waterleiding? We kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste locatie voor uw machine, ervoor zorgen dat deze zich dicht bij een waterleiding bevindt, of indien nodig extra leidingwerk leveren. Bovendien voeren we regelmatig onderhoud uit op uw waterkoeler, vervangen filters en maken uw koeler schoon.


Total care voor multifunctionele kranen

We bieden service- en onderhoudsplannen die alles omvatten wat u nodig heeft voor uw multifunctionele drinkwaterkraan. Dit houdt regelmatig onderhoud, filtervervanging, systeem- en veiligheidscontroles en oproepen in.

We installeren ook waterkranen in het hele land. Na het uitvoeren van een locatieonderzoek, zal een van onze gespecialiseerde servicemedewerkers u adviseren over de beste locatie voor uw inbouwunit en kraan.


Installatie en onderhoud waterfonteinen

Onze opgeleide monteurs zijn gespecialiseerde installateurs van zowel binnen- als buitenwaterfonteinen en bottle filling stations. We voeren een locatieonderzoek uit en installeren uw fontein op een afgesproken locatie, rekening houdend met toegang tot een waterleiding en afvoer.

En om de levensduur van uw machine te verlengen, vervangen we uw filter elke 6 maanden. Dit helpt schadelijke verontreinigingen van zowel uw gebruikers als de machine zelf te filteren.


HEEFT U VERDERE VRAGEN?

Mogelijk staat er een antwoord op uw vraag tussen onze veelgestelde vragen. Als je dat nog niet hebt gedaan, bezoek dan onze FAQ-sectie.

BEKIJK Veelgestelde vragen

Neem contact op met
onze experts

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen
over uw aanvraag.

    Door mijn gegevens in te dienen, verklaar ik dat ik het privacybeleid heb gelezen*.