AquaCell waterontharder:
de kracht van zacht

Laat u verrassen door ‘de kracht van zacht’ en maak uw droom van kalkvrij wonen waar!

 

Met een AquaCell waterontharder gaan uw huishoudelijke apparaten langer mee en stralen uw kranen, badkamer en servies u tegemoet. U geniet nóg meer van uw koffie en thee, en het kalkvrije water zorgt voor een heerlijk zachte huid en gezond, glanzend haar.

AquaCell de kracht van zacht

Waarom kiezen voor een AquaCell?

Gun uzelf optimaal gemak, luxe en comfort. Ontdek de voordelen van 100% kalkvrij water uit de AquaCell.
Select:

Makkelijker schoonmaken

Met een AquaCell is schrobben en boenen op kalkaanslag ein-de-lijk verleden tijd. Schoonmaken is voortaan een fluitje van een cent!

Uw badkamer, kranen en tegels zijn in no time weer blinkend schoon. En het mooie is: ook bestaande kalkaanslag verdwijnt!

Bovendien heeft u met 100% zacht water de helft minder zeep, (vaat)wasmiddel en andere schoonmaakproducten nodig. Zonder kalk doen die producten namelijk veel beter hun werk. Zo is het zachte water ook nog eens goed voor het milieu én – niet te vergeten – uw portemonnee!

Topic soft water shower

Langere levensduur van apparaten

Met het zachte water uit de AquaCell blijven uw huishoudelijke apparaten kalkvrij. Daardoor werken uw koffie-/espressoapparaat, vaatwasser, wasmachine, waterkoker en kokendwaterkraan beter én gaan ze langer mee – net als uw boiler, combiketel of warmtepomp.

U voorkomt storingen door kalkaanslag, bespaart op reparaties en vermindert uw energieverbruik. Met een AquaCell beschermt u dus niet alleen uw apparatuur, u bespaart ook op kosten én draagt bij aan een beter milieu.

Appliances

Optimaal zorgen voor huid en haar

Door het 100% kalkvrije water droogt uw huid na het handenwassen en douchen veel minder uit. Dat merkt u direct: uw huid voelt heerlijk zacht aan. Ook geeft het zachte water verlichting bij huidproblemen zoals eczeem, psoriasis, winterhanden, jeuk, etc.

En niet alleen uw huid, ook uw haar wordt blij van ‘de kracht van zacht’. Het kalkvrije water uit de AquaCell veroorzaakt minder ophoping van productresten op uw hoofdhuid en in uw haar. Daardoor voelt uw haar schoner aan en ziet het er weer gezond en glanzend uit.

Hair Skin Health

Extra smaakvolle koffie en thee

Wist u dat zacht water de stille held is achter dé perfecte kop koffie of thee?

Door de afwezigheid van kalk komen de textuur, smaak en aroma’s veel beter tot hun recht. Hard water kan een wrange, bittere nasmaak achterlaten, maar met 100% zacht water verdwijnt die helemaal. Ook vindt u niet meer dat olieachtige laagje op uw koffie of thee.

Met het zachte water uit de AquaCell tilt u uw dagelijkse genietmomenten naar een nóg hoger niveau!

Coffee Tea

100% zacht water uit de AquaCell

Met een AquaCell waterontharder haalt u luxe en comfort in huis.

Een blinkende badkamer en douche, gemakkelijker en sneller schoonmaken, een zachtere huid:stuk voor stuk voordelen van 100% zacht water.

Veelgestelde vragen

Om die vraag goed te kunnen beantwoorden, komen we graag – kosteloos en vrijblijvend – bij u langs. We beoordelen dan de installatiemogelijkheden, geven advies en beantwoorden uw vragen. Uiteraard krijgt u dan ook een prijsindicatie voor de installatie, op basis van de situatie bij u thuis.

Jazeker, dat kan. Met twee rechterhanden, de juiste kennis en het juiste gereedschap is zelf installeren goed te doen. U krijgt van ons een uitgebreide installatiehandleiding, waarin we u stap voor stap meenemen in het installatieproces. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de installatie te laten uitvoeren door een van onze vakkundige monteurs. We geven u bij aanschaf van een AquaCell een indicatie van de installatiekosten – zo weet u waar u op kunt rekenen.

Dat is supereenvoudig! Het enige dat u hoeft te doen, is het zoutkabinet met een vochtige doek schoonmaken voordat u nieuwe zoutblokken plaatst, en af en toe de behuizing van de AquaCell en het zoutdeksel afnemen met een doek. Omdat de AquaCell volledig mechanisch werkt, kan er weinig stukgaan. Is er toch iets aan de hand? Dan neemt u gewoon contact met ons op. Wij lossen het probleem dan zo snel mogelijk voor u op.

De verbruikskosten betreffen het water en zout voor het periodiek schoonspoelen van de cellen in de AquaCell. Uiteraard hangt de hoeveelheid benodigd water en zout af van uw algemene waterverbruik en de waterhardheid in uw woning. Gemiddeld is een huishouden van vier personen ongeveer 110 euro per jaar kwijt aan water en zout.

Ja, het water smaakt met een AquaCell heerlijk zacht! Natuurlijk blijft smaak altijd een subjectieve beleving. De een is direct heel enthousiast, de ander moet er even aan wennen. Over het algemeen zijn ook ware waterfijnproevers heel snel om!