Leveringen van waterflessen voor flessenkoelers

Met onze betrouwbare en flexibele waterleveringsservice hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat uw flessenkoeler zonder water komt te zitten.

Bottled-water

Waarom Culligan kiezen voor uw waterlevering?

Ervaar een efficiënte en duurzame levering van waterflessen die ervoor zorgt dat uw koeler altijd vers water kan leveren aan het personeel.
Select:

Betrouwbare service

Onze waterflessen service zorgt voor een consistente betrouwbare levering voor uw waterkoelers. Met een team van toegewijde chauffeurs en een nauwgezette routeplanning zorgen we voor stipte leveringen die voldoen aan uw hydratatiebehoeften.

Of het nu gaat om een grote bestelling of een snelle navulling, onze betrouwbare service zorgt ervoor dat uw werkplek voorzien blijft van water.

Bottled water delivery 1

Kostenbesparend

Plastic flessen voor eenmalig gebruik zijn niet alleen onhandig om te vervoeren en op te slaan, maar het kan ook duur zijn. Kiezen voor een waterkoeler met flessen biedt een praktische oplossing door toegang te bieden tot een regelmatige waterbezorgdienst.

Deze dienst helpt je niet alleen geld te besparen, maar biedt ook een milieubewust alternatief voor flessen voor eenmalig gebruik.

Business office glass water 6

Gemoedsrust

Met een waterkoeler met flessen in je bedrijf is het voor iedereen – personeel en klanten- gemakkelijk om probleemloos te genieten van vers en gezond drinkwater.

Bovendien draait alles bij onze service om flexibiliteit en gemak. Je hoeft niet te stressen over het regelen van waterflessen. Wij zorgen voor een constante watertoevoer zonder zorgen.

Business office staff happy 2

Gerecycleerde flessen

Als je waterflessen op zijn, worden ze opgehaald, gewassen, opnieuw gevuld en tot 50 keer hergebruikt. Na gemiddeld 5 jaar gebruik worden deze flessen gerecycleerd.

Bottled water 2
banner-01

Bestellen van waterflessen voor uw flessenkoeler

Een betrouwbare levering van waterflessen voor bedrijven. Vertrouw op ons team om u te begeleiden bij het bepalen van de juiste hoeveelheid waterflessen en leveringsfrequentie voor uw werkplek. Onze flessen, verkrijgbaar in 18,9 liter, zijn compatibel met standaard flessenkoelers. Geniet van een op maat gemaakte aanbieding door ons team. Bovendien draag je bij aan een groenere toekomst door onze statiegeld- en herbruikbare flessen te gebruiken, wat de milieuverplichting van je bedrijf ondersteunt.

Ontvang een gratis offerte
Culligan Image

Plastic voor eenmalig gebruik helpen verminderen

Door Culligan te kiezen voor de levering van uw waterflessen, helpt u mee aan de inspanningen om plastic afval voor eenmalig gebruik te verminderen. Gemiddeld worden onze statiegeldflessen voor waterkoelers tot 50 keer hergebruikt en vervolgens gerecycleerd.

Neem contact met ons op voor de levering van waterflessen