Onze service

Ons team van specialisten zorgt voor u en uw producten. Van installatie tot onderhoud en nazorg. Vertrouw op de experts. Vertrouw op Culligan.

Contacteer ons
Culligan 3
banner_01_service

Waarom kiezen voor Culligan?

Ervaar gemoedsrust met Culligan – al meer dan 85 jaar uw vertrouwde partner voor gespecialiseerde waterapparatuur.

Of u nu een verfrissende waterkoeler, een betrouwbaar wateronthardingssysteem, een veelzijdige multifunctionele kraan of handige openbare drinkfonteinen overweegt, met ons team van experts bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt er zeker van zijn dat onze gekwalificeerde waterspecialisten de prestaties van uw systeem zullen optimaliseren, zodat u altijd kunt genieten van het beste water, precies wanneer u het nodig hebt.

Met Culligan is beter water slechts een stap verwijderd.

Onze service

Lees hier meer over onze uitgebreide diensten:

banner_02_service

Waterkoeler service & onderhoud

Klaar om je waterkoeler bij ons te huren? Wij bieden je een volledige service. Dit omvat installatie, doorlopend onderhoud, vervangen van filters en callouts voor eventuele problemen. Om ervoor te zorgen dat je waterkoeler hygiënisch en veilig in gebruik is, zorgen we ook voor een regelmatige ontsmetting.

U kunt er ook op vertrouwen dat we u het beste advies geven, zoals het kiezen van de juiste locatie voor uw toestel, ervoor zorgen dat deze dicht bij een leidingwaterpunt staat of indien nodig het voorzien van extra leidingen.

banner_03_service

Totale zorg voor multifunctionele kranen

Wij bieden service- en onderhoudsplannen die alles dekken wat je nodig hebt voor je instant waterkraan. Leun achterover en ontspan terwijl wij voor alles zorgen, van regelmatig onderhoud tot filtervervangingen, systeem- en veiligheidscontroles en snelle hulp. We begrijpen hoe belangrijk het is om je apparatuur in topconditie te houden, zodat je er ononderbroken gebruik van kunt maken. We doen er nog een schepje bovenop door in heel Nederland instant waterkranen te installeren.

Wat onze klanten over ons zeggen

Installatie
Als installatiespecialisten zorgen onze technici voor de best mogelijke installatieomstandigheden voor uw product. Geen klus is te groot of te klein.
Onderhoud
Wij geloven in regelmatig onderhoud van uw waterapparatuur, inclusief het vervangen van filters of onderdelen en regelmatige ontsmetting.
Storingen
Problemen? Neem snel contact op met onze klantenservice en we repareren of vervangen uw toestel.
Advies
Weet u niet zeker wat het juiste product voor u is? Praat met onze experts en krijg vrijblijvend advies over de beste oplossing voor uw situatie.

Neem contact op met onze experts

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen over uw vraag.

    Door mijn gegevens in te dienen, verklaar ik dat ik het privacybeleid heb gelezen*.