WATERDISPENSER VOOR DE WACHTKAMER

Altijd zuiver water in de buurt.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Hygiënische waterdispensers voor de gezondheidszorg

Culligan biedt een breed assortiment waterdispensers die voldoen aan de specifieke hygiëne-eisen van de gezondheidszorg.

WL7 Firewall®

Gebruikers 1 - 50
Tot 99,999% Covid-veilig
Ice Bank-koeltechnologie
Dispenser met pedaalsysteem beschikbaar
Afgiftegebied is geschikt voor sportflessen
Gebruikersinterface met 5 inch LED kleurenscherm
WL2 Firewall®

1-30 gebruikers
Tot 99,999% Covid-veilig
Biocote antimicorbiële bescherming
Dispenser met pedalen beschikbaar
Tafel- & staandmodel
Koud, ongekoeld, heet & extra heet opties
WL3 Firewall®

Geschikt voor 1 - 30 gebruikers
Beschikbaar in zilver of zwart
Touch sensitive bedieningspaneel
Handsfree bediening beschikbaar
Vrijstaande modellen & tafelmodellen
Een machine, veel wateropties
WLH2 Firewall® Bar Classe Series
Geschikt voor 100+ gebruikers
Tot 99,9999% bacterievrij
BioCote® antibacteriële bescherming
Ice Bank-koelsysteem
Vrijstaand model & tafelmodel

Speciaal voor hygiënegevoelige gebieden zijn leidingwaterdispensers een goede manier om patiënten, personeel en bezoekers van zuiver drinkwater te voorzien – de ideale watervoorziening voor klinieken en ziekenhuizen maar ook als waterdispenser voor praktijken. Met een druk op de knop kan op elk moment snel een glas water worden getapt.

Uiteraard volgens de hoogste hygiënenormen. Talrijke functies, zoals een multi-stage filter, UV-technologie en nano-zilvercoating garanderen een optimale waterkwaliteit zonder de logistieke inspanning die nodig zou zijn om water in flessen te leveren.

Het vinden van geschikte waterdispensers voor zorginstellingen is niet eenvoudig. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek per e-mail of telefoon. Wij helpen u een model te vinden dat aan uw eisen voldoet.

Verbeter uw werkomgeving met een waterdispenser

Drop
Hygiëne

Met een Culligan waterdispenser creëer je een drinkwatervoorraad die voldoet aan de hoogste hygiënenormen.

Drop
Gezondheid

Gehydrateerd blijven is belangrijk voor uw algemene gezondheid. Met een waterdispenser zorg je voor heerlijk smakend water en stimuleer je gezonde drinkgewoonten.

Drop
Comfort

Gekoeld, bruisend of plat: bied uw patiënten en personeel eenvoudig toegang tot zuiver water met één druk op de knop, zoals zij het het liefste drinken.

De optimale watervoorziening voor wachtkamers en gemeenschappelijke ruimtes

Of het nu in een dokterspraktijk, ziekenhuis of zorgcentrum is: waterdispensers bieden een hygiënische en comfortabele watervoorziening.

Verfrissing voor dokterspraktijken of ziekenhuizen

Waterdispensers in de wachtkamer van dokterspraktijken of ziekenhuizen zorgen voor meer dan alleen een lekkere verfrissing voor patiënten en personeel

Ze bieden een hygiënische oplossing van de hoogste kwaliteit. Toegang tot zuiver, verfrissend water helpt bij het creëren van een comfortabele omgeving voor patiënten; zeker als de wachttijden wat langer zijn.

Hygiënische watervoorziening voor de zorgsector

Een vrij toegankelijke waterdispenser in een bejaarden- of zorginstelling is een verademing voor het verplegend personeel. Bewoners en bezoekers, maar ook medewerkers kunnen op elk moment het water tappen op de manier die zij het liefst drinken. Het is ook een herinnering om regelmatig water te drinken.

Waterkwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Hygiënisch water hoeft niet duur te zijn. Met een Culligan waterdispenser in klinieken, ziekenhuizen en praktijken kunt u uw waterkwaliteit verhogen en tegelijkertijd uw waterkosten verlagen.

Hygiëne op zijn best

Veel van onze klanten maken zich zorgen over het plaatsen van een waterdispenser in een hygiënegevoelige ruimte zoals een kliniek.​

Met de juiste hygiëneroutine en een geschikt model waterdispenser van hoge kwaliteit kunt u echter eenvoudig aan hoge hygiënenormen voldoen

Ons team van experts staat klaar om u advies te geven over het beste model en de beste onderhoudsopties die beschikbaar zijn voor uw zorginstelling.

Culligan-FourReasonsModule-650x400-Tap01
CulliganUK-icon-germ-fill-005FA7

99,9% kiemvrij water

Dankzij de talrijke hygiënefuncties, zoals het filtersysteem en de UV-C-unit, en het regelmatige, gratis onderhoud, voorziet u uw patiënten, bezoekers en medewerkers altijd van zuiver drinkwater. Betrouwbare waterkwaliteit die u een hoge mate van veiligheid en heerlijk smakend water biedt.

Culligan-FourReasonsModule-650x400-IceWater01
CulliganUK-icon-droplet1-fill-1

Geniet van water vanaf 1,90 euro per dag

Naast genieten van een hoge waterkwaliteit, bespaar je ook kosten voor de watervoorziening.​

U betaalt namelijk slechts 0,2 cent per liter kraanwater, naast een forfaitaire huur. Dat bespaart je op de lange termijn geld in vergelijking met de kosten van de levering van plastic waterflessen voor eenmalig gebruik.

Culligan-FourReasonsModule-650x400-SaveMoney01
CulliganUK-icon-savings-fill

Neem contact op met
onze experts

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen
opnemen over uw aanvraag.

    Door mijn gegevens in te dienen, verklaar ik dat ik het privacybeleid heb gelezen*.