WATERDISPENSER VOOR EVENEMENTEN

Vers water voor de organisatie en de bezoekers.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Houd uw gasten en exposanten
verfrist en gehydrateerd

Bij Culligan bieden we een reeks hydratatieoplossingen die perfect zijn voor drukke evenementomgevingen.

De F-Max is een smalle en stijlvolle waterkoeler en uitermate geschikt voor het moderne kantoor.
De F-Max is de meest complete waterfontein op de markt, met zijn stijlvolle en moderne ontwerp past hij perfect in elk decor.
Het is uitgerust met de nieuwste technologieën , met name de gepatenteerde WaterTrail-cartridge™ die sanitair onderhoud in minder
dan 60 seconden mogelijk maakt.

F-Max Watercooler
WaterTrail-technologie voor optimale ontsmetting
Handige bekerstandaard met automatisch lekbaksysteem
Geïntergreerde eenvoudig te laden bekerdispenser

Beurzen en andere evenementen bieden bedrijven ideale omstandigheden om in contact te komen met hun doelgroep. Maar de evenementen, die meestal meerdere dagen duren, kunnen ook behoorlijk stressvol zijn voor exposanten en bezoekers. Altijd en overal vers en gefilterd water is dankzij Culligan een zorg minder.

Culligan waterdispensers zijn de ideale oplossing om uw personeel en gasten met één druk op de knop van vers drinkwater te voorzien. Zo kunnen ze op elk moment genieten van aangenaam koud of bruisend water van de hoogste kwaliteit.

Upgrade uw evenement met een waterdispenser

Drop
Altijd beschikbaar

Een waterdispenser voorziet u op elk moment van drinkwater – en tegen onklopbare voorwaarden.

Drop
Ruimtebesparend

Bespaar niet alleen ruimte, maar ook onnodige moeite. Zelfs op kleine beursstands kan een waterdispenser gemakkelijk worden geïntegreerd.

Drop
Een verscheidenheid aan water

Of het nu bruisend, plat of gekoeld is: zorg ervoor dat er voor elk wat wils is met slechts één apparaat.

Waterdispensers passen in elk interieur

Zo veelzijdig zijn de Culligan waterdispensers:

Ideaal voor beurzen

Of uw exposanten nu een kleine stand hebben op een lokale ambachtsbeurs, of een grote stand op een toonaangevende industriële beurs; waterdispensers zijn geschikt voor alle soorten beurzen en voor exposanten van elk formaat.​

Ze helpen op betrouwbare wijze om te voldoen aan de waterbehoefte van een drukke beursomgeving voor de teams en bezoekers.

Voor evenementen en feesten

Culligan-waterdispensers bieden een waardevolle service tot ver buiten beurzen. Onze hydratatie-oplossingen zijn ideaal voor alle soorten evenementen, of het nu gaat om een kleine culturele bijeenkomst, een drukke conferentie of zelfs grote stadions en sportevenementen.​

Ze garanderen ook de hydratatie op bedrijfsfeesten of andere vormen van kortetermijnverhuur. Door hun flexibele, snelle montage en demontage zijn ze de ideale watervoorziening voor gasten op uiteenlopende evenementen.

Houd uw gasten en exposanten verfrist en gehydrateerd

Bij Culligan bieden we een reeks hydratatieoplossingen die perfect zijn voor drukke evenementomgevingen

Bespaar kosten met onze korte termijn verhuuropties

Het gebruik van een waterdispenser op beurzen kan je veel geld besparen. Je bedrijf betaalt al snel 50 cent of meer per liter voor waterflessen.​

Gebruik je in plaats daarvan schoon kraanwater als dorstlesser, dan kost een liter gemiddeld slechts 0,2 cent plus de huur voor de waterdispenser.​

Gasten zullen ook de gemakkelijke toegang tot gratis water waarderen, waardoor een positievere, probleemloze omgeving behouden blijft.

Culligan-FourReasonsModule-650x400-SaveMoney01
CulliganUK-icon-savings-fill

1.000 keer minder impact op het milieu

Het gebruik van Culligan waterdispensers is financieel de moeite waard. Door te besparen op plastic waterflessen en transportroutes, doe je iets duurzaams en verbeter je je ecologische voetafdruk. Ook verminder je het verbruik van milieubelastende verpakkingen en de uitstoot van CO².

Culligan-FourReasonsModule-650x400-Sustainable01
CulliganUK-icon-sustainable-fill-005FA7

Discreet en robuust

Het introduceren van een waterdispenser in uw evenementenfaciliteiten zorgt voor een constante toevoer van schoon drinkwater op een toegankelijke manier.​

Zo hoeven uw bezoekers niet naar een kantine of buurtwinkel te zoeken om duur flessenwater of ongezonde cafeïnehoudende dranken te kopen.

Culligan-FourReasonsModule-650x400-CEEPour
CulliganUK-icon-droplet1-fill-1

Heb je een vraag?

We hebben de belangrijkste vragen en antwoorden voor waterdispensers op evenementen verzameld.

Welke soorten water kan u tappen?

Afhankelijk van het model kunt u ongekoeld, gekoeld of plat water tappen. De waterflessen bevatten 18,9 liter heerlijk bronwater. Wij leveren het benodigde aantal flessen op de evenementlocatie en halen daarna het leeggoed weer op.

Hoe houd ik de beursstand overzichtelijk?

Optioneel kunt u bij de waterdispensers bekerdispensers en bekerverzamelaars huren. Met hun roestvrijstalen look zijn ze niet alleen stijlvol, maar ook ruimtebesparend en robuust. De drinkbekers kunnen eenvoudig worden verwijderd en weggegooid. Drinkbekers van recyclebaar hard papier zijn natuurlijk ook bij ons verkrijgbaar en kunnen als optie worden besteld.

Hoe zorgen we voor een soepel proces?
  • Levering, installatie en ophalen van het systeem is mogelijk in overleg op elke werkdag.
  • Onderteken tijdig het huurcontract zodat de waterdispensers minimaal één dag voor aanvang van de beurs of evenement zijn aangesloten.
  • Laat ons weten waar uw beursstand staat of in welke omgeving de waterdispenser op de bouwplaats komt te staan. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de watervoorziening bij de start van uw project vlot verloopt en dat we de geselecteerde waterdispenser op tijd op uw bouwplaats afleveren.
  • Voor de aansluiting ter plaatse is alleen een eenvoudig stopcontact (stroomaansluiting) nodig, geen waterleiding.

Neem contact op met onze experts

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen over uw aanvraag.

    Door mijn gegevens in te dienen, verklaar ik dat ik het privacybeleid heb gelezen*.