Onze merken

Sector Offices 4
Culligan Image

Wereldwijd erkend, vertrouwd door de industrie

Waar je ter wereld ook gaat, de kans is groot dat je onze merken in de buurt vindt. We zijn er trots op een van ’s werelds meest erkende en vertrouwde namen in water te zijn, een reputatie die we hebben opgebouwd door een erfenis van vertrouwen, innovatie, service en kwaliteit.

We leveren schoner, zachter water aan mensen over de hele wereld via merken als Culligan, Zip Water, ZeroWater, Blupura, Quench en meer. Van huizen en kantoren tot de industrie en hele steden, met elk glas laten we zien dat we ons inzetten voor schoon water.

Overal waar mensen beter water nodig hebben, zijn wij er. Onze brede voetafdruk stelt ons in staat om een sterke positieve impact te hebben op wereldwijde duurzaamheid.

Wereldwijde merken

Al meer dan 80 jaar is Culligan uw lokale, full-service waterexpert. Culligan ontwerpt, installeert en onderhoudt oplossingen voor ontharding, filtratie, gebotteld en flessenloos water waarmee generaties tevreden klanten kunnen genieten van het beste water ooit.

Zip, de producent van ’s werelds meest geavanceerde drinkwatertoestel, beschikt over bekroonde technologie om direct gefilterd, gekoeld, kokend of bruisend water te leveren aan huizen en bedrijven.

Met geavanceerde ionenuitwisselingstechnologie en 5-staps filters verwijderen ZeroWater-kannen en -filters vrijwel alle (99,6%) detecteerbare opgeloste vaste stoffen, vergeleken met tot wel 50% bij andere toonaangevende merken.

Uitgelichte merken

Quench

Betrouwbare waterfiltratie, koelapparatuur en accessoires voor bedrijven.

Waterlogic

Een wereldleider op het gebied van oplossingen voor hydratatie op de werkplek en in het openbaar.

Purezza

Op maat gemaakte end-to-end oplossingen voor de HORECA sector.

Oasis

Duurzame premium wateroplossingen voor scholen, ziekenhuizen en kantoren.

Read more on Culligan

Discover Culligan

Water is onze wereld – en onze duurzame oplossingen zijn beter voor jou en de planeet.

Onze invloed

Met alles wat we doen, zetten we ons in voor een betere en duurzamere wereld.