HYDRATATIE VOOR ELKE SECTOR

Onze missie is om iedereen van beter water te voorzien. Wij leveren een groot assortiment aan hydratatieoplossingen voor alle sectoren.

ONTVANG EEN OFFERTE
Persoonlijk advies
96% van onze klanten tevreden
Innovatieve producten
Voorkom plastic afval voor eenmalig gebruik

Wij geloven in beter water voor iedereen

Drinkwater van hoge kwaliteit is van onschatbare waarde en zou voor iedereen ter wereld beschikbaar moeten zijn. Het maakt niet uit in welke branche ze werken, waar ze naar school gaan of waar ze hun vrije tijd doorbrengen; iedereen verdient schoon, verfrissend drinkwater

Als toonaangevende leverancier van hoogwaardige duurzame drinkwateroplossingen zet Culligan zich in om mensen over de hele wereld van zuiver drinkwater te voorzien.

Culligan-Category-ShortFeatureModule-1365x840-HandGlass

Hoogwaardige drinkwateroplossingen

Met een Culligan drinkwateroplossing geniet u altijd van zuiver water. Onze oplossingen bieden een breed scala aan wateropties, zoals gekoeld, kokend of bruisend; allemaal uitgerust met tal van hygiëne- en veiligheidsvoorzieningen.

Culligan-FourReasonsModuleBottledCooler-650x400

Optimale hydratatie aangeboden door Culligan

Of u nu uw werknemers op kantoor voorziet van zuiver water, premium water serveert aan uw gasten in een restaurant of leerlingen op uw school een gezonde drinkbron aanbiedt; met een Culligan-waterdispenser bent u verzekerd van constant schoon drinkwater van hoge kwaliteit.

Neem contact op met
onze experts

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen
opnemen over uw vraag.

    Door mijn gegevens in te dienen, verklaar ik dat ik het privacybeleid heb gelezen*.