WATER-BEHANDELING VOOR DE INDUSTRIE

Professionele waterbehandeling van een van de wereldmarktleiders

VIND UW WATEREXPERT

Naast Culligan waterdispensers bieden we oplossingen voor industriële bedrijven, zwembaden en spa’s, maar ook voor steden, gemeenten en cruisemaatschappijen om water te zuiveren en ongewenste stoffen uit het water te verwijderen.

Of u nu ondersteuning nodig heeft bij de voorbehandeling van ruw water, op zoek bent naar passende oplossingen voor de behandeling van koelwater en ketelwater of uw waterrecyclage wilt optimaliseren: Culligan is de betrouwbare partner aan uw zijde die u ondersteunt bij het waarborgen van een hoog waterkwaliteit voor het behandelde water.

Zuiver water zonder compromissen

Drop
Efficiënt

Minder werk. Lagere kosten. Schoner water: de waterbehandelingsoplossingen van Culligan maken het mogelijk.

Drop
Vernieuwend

Met Culligan bent u altijd een stap voor. We werken voortdurend aan het optimaliseren van onze oplossingen en het ontwikkelen van nieuwe technologieën.

Drop
Bewezen

Met meer dan 75 jaar expertise biedt Culligan wateroplossingen die al door tal van bedrijven met succes worden toegepast.

Pure waterexpertise in elke druppel

Onze innovatieve drinkwatertechnologie wordt toegepast in de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. Het is te vinden aan boord van de Harmony of the Seas, een van de grootste passagiersschepen ter wereld. En in de Y-40 Deep Joy, het op een na diepste zwembad ter wereld. Ontdek zelf hoe onze diverse Culligan-oplossingen ook u kunnen helpen.

Dankzij de innovatieve modulaire ontwerpen van Culligan behoren de waterbehandelingsoplossingen tot de snelste complete systemen op de markt. Het modulaire ontwerp optimaliseert de kapitaaluitgaven en zorgt tegelijkertijd voor de best mogelijke behandeling van uw water.

wasseraufbereitung-industrie
CulliganUK-icon-droplet1-fill-1

Thermale baden, wedstrijdbaden, maar ook zwem- en avonturenbaden in hotels en clubs: ze hebben allemaal verschillende eisen en kenmerken die specifiek op hun behoeften en wensen moeten worden afgestemd en hebben één gemeenschappelijk doel: perfect water.

wasseraufbereitung-schwimmbad
CulliganUK-icon-droplet1-fill-1

Honderden gemeenten hebben al gekozen voor Culligan-filtratiesystemen om zelfs troebel rivierwater betrouwbaar te behandelen. De flexibele behuizing van Culligan-waterbehandelingssystemen en afvalwatersystemen in zeecontainers biedt zelfs voor kleine, afgelegen gemeenten een ideale oplossing.

wasseraufbereitung-kreuzfahrt
CulliganUK-icon-droplet1-fill-1

Moderne cruiseschepen zijn op zichzelf staande “drijvende steden” die water nodig hebben om te drinken, koken, douchen en voor vrijetijdsbesteding. De watersystemen van Culligan voorzien het hele schip van zuiver water, waar ter wereld u zich ook bevindt.

wasseraufbereitung-stadt_gemeinde
CulliganUK-icon-droplet1-fill-1

Maatwerkoplossingen van Culligan

Of het nu gaat om industriële productie, de voorziening van uw gemeente of water voor uw zwembad: met Culligan krijgt u individuele wateroplossingen die aan uw behoeften voldoen.

Wateronthardingsinstallaties

Dankzij innovatieve technologieën zoals Progressive Flow, Culligan Smart Controller, Brine Reclaim en Aqua-Sensor® behoren de onthardingssystemen van Culligan tot de meest efficiënte en technologisch geavanceerde op de markt.

Alle ontharders voldoen aan de eisen voor het verwijderen van kalkaanslag bij debieten van 1 tot 100 kubieke meter per uur.

Waterfiltratiesystemen

Zelfreinigende filters zijn een flexibele en economische oplossing om het filtratieprobleem van kleinschalige afzettingen aan te pakken. Ze worden voornamelijk gebruikt als barrière om opgeloste zwevende deeltjes te verwijderen om gevoelige apparatuur te beschermen.

De zelfreinigende filters maken het vervangen van patronen overbodig door gebruik te maken van een terugspoelsysteem (automatisch of halfautomatisch). Tussen 50 en 500 μm kan worden gefilterd tot een maximaal debiet van 52 m3/h. Niets staat dus de gewenste waterkwaliteit in de weg.

Omgekeerde osmosesystemen

Culligan heeft tientallen jaren ervaring en heeft wereldwijd al duizenden omgekeerde osmosesystemen en flessenkoelers met osmosewater geïnstalleerd.

Alleen de nieuwste high-performance membraantechnologie wordt gebruikt en gecombineerd met bijzonder stabiele materialen. Hierdoor kan Culligan u een omgekeerde osmose-installatie bieden die bijzonder efficiënt en duurzaam is en ongewenste stoffen betrouwbaar uit het water verwijdert.

Waterbehandelingschemicaliën

Net zo individueel als onze waterbehandelingsoplossingen is de keuze van onze chemische componenten. Met meer dan 150 beschikbare standaardproducten kunnen we een oneindig aantal op maat gemaakte chemische procesoplossingen creëren om aan uw behoeften te voldoen.

Altijd voor u klaar – de verkooppartners van Culligan

Neem contact op met onze verkooppartners voor een individueel advies voor onze industriële oplossingen.

AquaCell

Morseweg 2
8503 AD Joure
Nederland

T: +31 (0)88 98 99 100
E: [email protected]

Neem contact op met
onze experts

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen
over uw aanvraag.

    Door mijn gegevens in te dienen, verklaar ik dat ik het privacybeleid heb gelezen*.