WATERDISPENSER VOOR SPORTCENTRA

Zuiver water voor de beste prestaties.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Waterdispenser voor de fitnessbranche

Vind de juiste waterdispenser voor jouw sportschool of sportclub

WL7 Firewall®
Gebruikers 1 - 50
Tot 99,9999% bacterievrij
Ice Bank-koeltechnologie
Dispenser met pedaalsysteem beschikbaar
Afgiftegebied is geschikt voor sportflessen
Gebruikersinterface met 5 inch LED kleurenscherm
Niagara
Capaciteit 120 liter/uur
Ice Bank-koelsysteem
Hoge capaciteit
Mechanisme tegen overstroming
Plat en bruisend water
Meest hoogwaardige materialen
ECO MAX UV
Uv-sterilisatie vermindert 99,99% van de bacteriën in water
Vandalismebestendig, duurzaam roestvrij stalen ontwerp
80 liter water per uur

Met een waterdispenser in sportscholen zijn je leden altijd voorzien van vers drinkwater. Met een druk op de knop tap je het water af zoals jij het wilt drinken. Koud of ongekoeld. Plat of bruisend.

Als sportschool of sportclub kunt u kiezen uit twee verschillende soorten watervoorziening. Een flessenkoeler is bijvoorbeeld goed als je geen directe wateraansluiting in de buurt hebt maar toch een waterdispenser in de trainingsruimte wilt plaatsen. Een waterdispenser met vaste wateraansluiting daarentegen kan direct op de waterleiding worden aangesloten en bijvoorbeeld in de balie worden gebruikt.

Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon voor een vrijblijvend adviesgesprek of leer meer over de vele voordelen van een waterdispenser voor sportaccommodaties en fitnessstudio.

Zo verbetert een waterdispenser uw werkomgeving

Drop
Verfrissing

Culligan waterdispensers zorgen voor een welkome verfrissing tijdens de training – in de sportschool en in de sportclub.

Drop
Gezondheid

Water drinken tijdens het sporten is essentieel voor een goede gezondheid. Met een waterdispenser is een voldoende aanvoer van zuiver water gegarandeerd.

Drop
Prestatie

Water drinken verhoogt de prestaties. Wie voldoende gehydrateerd is presteert beter in de sport.

Meerdere toepassingen voor Culligan waterdispensers

Met een Culligan waterdispenser zijn verfrissing, gezondheid en prestaties gegarandeerd – tijdens de training. En zelfs daarna.

Waterdispenser in sportscholen

Een waterdispenser in de sportschool is een geweldige service voor sporters. Leden hebben toegang tot verfrissing zonder hun eigen drankjes mee te nemen, op termijn blijven ze graag komen naar de sportschool en blijven loyale klanten.

Waterdispenser in sportclubs

Met anderen na de training genieten van een verfrissing is in veel clubs een vast ritueel. Drankdispensers in de sportcentra zorgen voor een snelle verfrissing voor sporters en zijn ook beschikbaar voor bezoekers en toeschouwers.

Goed voor het milieu - en voor uw budget

Een waterdispenser in de sportclub of in de fitnessstudio biedt tal van voordelen, niet alleen voor de sporters, maar ook voor de medewerkers en uitbaters:

Geniet van water vanaf 1,90 euro per dag

Een waterdispenser in de sportschool bespaart kosten. Wie zijn klanten water van de drankenhandel aanbiedt, betaalt tot 50 cent per liter. Als daarentegen kraanwater wordt gebruikt, kost een liter gemiddeld slechts 0,2 cent. De enige bijkomende kosten zijn de aanschafprijs of de huur van de waterdispenser.

Onderhoud en service zijn al inbegrepen bij Culligan-apparaten. Zo hoef je je nergens meer zorgen over te maken en kun je je leden zonder extra moeite vers water aanbieden.

Culligan-FourReasonsModule-650x400-SaveMoney01
CulliganUK-icon-savings-fill

1.000 keer minder impact op het milieu

Met een Culligan waterdispenser zorgt u niet alleen voor een constante toevoer van zuiver water, maar beschermt u tegelijkertijd het milieu. Studio’s en sportclubs besparen op plastic flessen wanneer water niet meer in flessen aan klanten wordt verkocht, maar uit de waterdispenser.

Klanten die toegang hebben tot een waterdispenser in de sportschool besparen ook op het kopen van milieubelastende plastic flessen om mee te nemen naar de sportschool.

Culligan-FourReasonsModule-650x400-Sustainable02
CulliganUK-icon-sustainable-fill-005FA7

Neem contact op met onze experts

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen over uw aanvraag.

    Door mijn gegevens in te dienen, verklaar ik dat ik het privacybeleid heb gelezen*.