WATERDISPENSER IN DE HORECA

Zorg voor een comfortabele, toegankelijke drinkervaring voor uw gasten en klanten.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Waterdispensers zo divers als uw etablissement

Wij bieden waterdispensers die voldoen aan uw horecawensen.

WL3 Firewall®

Geschikt voor 1 - 30 gebruikers
Beschikbaar in zilver of zwart
Touch sensitive bedieningspaneel
Handsfree bediening beschikbaar
Vrijstaande modellen & tafelmodellen
Een machine, veel wateropties
WLH2 Firewall® Bar Classe Series
Geschikt voor 100+ gebruikers
Tot 99,9999% bacterievrij
BioCote® antibacteriële bescherming
Ice Bank-koelsysteem
Vrijstaand model & tafelmodel
Niagara

Capaciteit 120 liter/uur
Ice Bank-koelsysteem
Hoge capaciteit
Mechanisme tegen overstroming
Plat en bruisend water
Meest hoogwaardige materialen

Bied uw gasten water aan volgens de hoogste hygiënenormen. Waterdispensers voor de horeca maken het mogelijk! Ze worden rechtstreeks op uw waterleiding aangesloten en via een watertappunt naadloos in uw toonbank geïnstalleerd.

Talrijke hygiënekenmerken, zoals multi stage filters en UV-technologie, zorgen ervoor dat u uw gasten altijd vers gefilterd water aanbiedt. Dankzij verschillende wateropties, zoals gekoeld of bruisend, kunt u het water serveren zoals uw gasten het het liefste drinken.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste waterdispenser voor uw horecazaak. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of leer meer over de vele voordelen van een waterdispenser in de horeca.

Dit is waterdispensers u bieden in de gastronomie

Drop
Klanttevredenheid

Gekoeld, bruisend of plat: bied uw gasten snelle service en een verscheidenheid aan watersoorten met één druk op de knop.

Drop
Hygiëne

Met een waterdispenser in de horeca schenkt u uw gasten altijd zuiver drinkwater volgens de hoogste hygiënenormen.

Drop
Waterkwaliteit

Gebruik zuiver Culligan-water voor uw drankjes en voedselbereiding. Een verschil in kwaliteit dat u proeft.

De ideale oplossing voor cafés, restaurants en horeca

Hogere klanttevredenheid, betere waterkwaliteit en eersteklas service: een gastronomische waterdispenser maakt het mogelijk.

Uitstekende service voor restaurantgasten

Met een gastronomische watertap hoef je je geen zorgen meer te maken over koeling of de logistiek van flessen. U kunt het water rechtstreeks in elegante glazen karaffen en glazen tappen en aan uw gasten serveren. Zo kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: snelle bediening en de best mogelijke service voor uw gasten.

Verfrissing voor hotelgasten

Elke hotelgast waardeert een gezonde verfrissing na een lange dag. Een waterdispenser bij de receptie of in de lounge kan te allen tijde door gasten worden gebruikt en biedt een verscheidenheid aan verfrissingen. Gekoeld of bruisend zijn slechts twee opties om uw gasten van het water te laten genieten.

Maak van uw water een bron van winst

Culligan staat voor maximale winstgevendheid. Wanneer u kiest voor een van onze hoogwaardige wateroplossingen, verbetert u uw winstgevendheid - en zichtbaarheid.

Geniet van water vanaf 1,90 euro per dag

Een liter kraanwater kost slechts 0,2 cent. Alleen je huurprijs voor de waterdispenser telt mee – ongeacht je verbruik. U kunt zoveel water tappen als u wilt zonder uw huurprijs te wijzigen. Onderhoud en service zijn al bij de huurprijs inbegrepen. Hierdoor is een waterdispenser een stuk goedkoper dan de levering met flessen.

Culligan-FourReasonsModule-650x400-SaveMoney01
CulliganUK-icon-savings-fill

Opslag van leeggoed is niet nodig

Loop je over van lege flessen? Dan is ons tafelwatersysteem voor de horeca de perfecte oplossing! Het vereist geen opslagruimte voor lege flessen en kan ook op of onder het aanrecht worden geplaatst om ruimte te besparen. Dit verlaagt uw opslagkosten op de lange termijn!

weniger-plastik-wasserflaschen
CulliganUK-icon-droplet1-fill-1

Heeft u een specifieke vraag?

Hier vindt u de belangrijkste informatie op het gebied van waterdispensers voor de horeca.

Welke soorten water kan ik mijn gasten aanbieden?

Culligan-systemen voor de horeca of hotels bieden gefilterd water van topkwaliteit dat voldoet aan de verschillende behoeften van uw klanten. U kunt kiezen tussen koud of ongekoeld water en het water plat, licht bruisend of bruisend tappen. Cocktails die water met een bijzonder hoge bruisgehalte nodig hebben zijn ook geen probleem.

Het gefilterde en indien gewenst bruisend water kunt u in uw eigen karaffen en flessen als hoogwaardig tafelwater aan uw gasten serveren.

Is het mogelijk om een unit te kiezen dat het beste bij mijn interieur past?

Door hun eenvoudige en elegante vormgeving passen de Culligan apparaten bij de meeste interieurstijlen. Wij bieden een breed scala aan geschikte apparaten. Of het nu gaat om hoogwaardig roestvrij staal, elegant zwart of gehard glas: wij helpen u graag bij het vinden van de juiste waterdispenser.

Welke diensten biedt Culligan als ik een waterdispenser huur?

Met Culligan krijgt u een allround zorgeloos pakket. Naast de installatie van de apparaten door een ervaren servicemonteur is ook het reguliere onderhoud van de apparaten bij de huurprijs inbegrepen. Reserveonderdelen en filters zijn ook inbegrepen en worden indien nodig door onze servicemonteurs vervangen.

Neem contact op met onze experts

Vul dit formulier in zodat we contact met u kunnen opnemen over uw vraag.

    Door mijn gegevens in te dienen, verklaar ik dat ik het privacybeleid heb gelezen*.